Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail:osnikolateslavreka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Обавештење о почетку школске године

Настава у ОШ „Никола Тесла“ одвијаће се у једној смени. Ученици од I до IV разреда имају до 4 часа дневно, док ученици од V до VIII разреда имају 5 и више часова, према распореду.
Настава у школи одвијаће се по распореду:
1. час од 08:00 – 8:30
2. час од 08:35-9:05
3. час од 09:20-09:50
4. час од 09:55-10:25
5. час од 10:30-11:00
6. час од 11:05-11:35
Ученици VIII разреда подељени су у две групе, група А и група Б. Обавештење о групама ученици су добили од одељењских старешина. Група А долази на наставу у понедељак, среду и петак, а група Б уторак и четвртак, што значи да ће група Б доћи у школу у уторак 01.09.2020.
Ученици 5. 6. и 7. разреда се не деле у групе и они долазе у школу све радне дане по распореду који ће добити од одељењских старешина.
Сви ученици иду у школу али одређеним данима наизменично (ово важи за осми разред који је подељен у две групе)! За ученике у току септембра неће бити обезбеђена ужина. Препоручујемо да родитељи деци спреме ужину коју ће понети од куће и флашицу са водом.
Родитељи су у обавези да пре доласка ученика у школу изврше проверу тј.измере им температуру и у случају повишене температуре не шаљу дете у школу, а о томе обавесте учитеља-одељењског старешину.
Забрањен је улазак родитељима у школску зграду и дете може да се испрати само до школског дворишта где ће бити преузето од стране дежурног наставника.
Ученици и запослени су дужни да се придржавају свих прописаних мера у виду обавезног ношења маске, држања дистанце и што чешћег прања руку.
СРЕЋАН И УСПЕШАН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ!
ПУНО ЗДРАВЉА!
Директор школе
Дивна Трифуновић

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.