Имунизација

wpeuprava

Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail:osnikolateslavreka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Обавештење

Поштовани наставници, родитељи и ученици,
С обзиром да је Влада Републике Србије донела Уредбу о измени и допуни Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19, у којој су прописане нове мере за организацију рада основних школа и измена календара о образовно-васпитном раду за школску 2020/21. годину, а у циљу очувања безбедности и здравља ученика и запослених, ОБАВЕШТАВАМО ВАС о организацији рада наше школе до почетка зимског распуста, 21.12.2020. године:
  • Настава у првом циклусу (за ученике од првог до четвртог разреда основне школе) остварује се као и до сада – непосредан васпитно-образовни рад;
  • Образовно-васпитни рад у другом циклусу (за ученике од петог до осмог разреда) остварује се путем наставе на даљину, уз коришћење раније договорене платформе – Гугл учионице и праћење РТС часова. Часови на даљину трају 45 минута према већ постојећем распореду;
  • Провера напредовања ученика, тј. оцењивање ученика се такође врши online. Наставници ће најављивати сваку проверу знања и ученици су дужни да одговоре на захтеве наставника у предвиђеним роковима. Уколико неко не буде у могућности да на време одговори на захтев наставника, дужан је да се јави наставнику, који ће у накнадном заказаном термину извршити проверу знања ученика;
  • На захтев родитеља и ученика, уколико се јаве проблеми у савладавању градива из неких предмета и области, организоваће се додатни и допунски часови, такође online. Свако одсуство ученика са online часа ће бити третирано као изостанак ученика, који родитељи правдају одељенском старешини.
  • Ученици другог циклус ОШ ,,Никола Тесла“ Велика Река, уколико сматрају да имају елемената за већу закључну оцену, могу одговарати у термину редовних часова у школи, искључиво у договору са предметним наставницима, и наравно уз поштовање свих епидемиолошких мера.
  • Родитељи су дужни да одељенске старешине обавештавају о здравственом стању ученика, а поготову ако се код деце јаве симптоми вируса COVID-19, затим ако је дете тестирано на COVID-19 или је у изолацији због неког од укућана.
  • За све додатне информације, родитељи и ученици се могу обратити предметним наставницима, одељенским старешинама, психологу и директору школе.
Желимо вам да останете здрави и да успешно завршимо прво полугодиште!
Директор и психолог школе

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.