Имунизација

wpeuprava

Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail:osnikolateslavreka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Посета председника општине

Дана 09.04.2021. године нашу школу посетио је председник општине Мали Зворник господин Зоран Јевтић, како би се на лицу места упознао са стањем у школи.
У конструктивном разговору са представницима школе,председником Месне заједнице Гојком Смиљанићем,одборником Владаном Тодоровићем и директором ЈКП Дрина Мали Зворник Драганом Чикарићем, добили смо чврсто обећање да ће радови на уређењу школског дворишта и ограђивању школе почети у најскорије време.Директор школе госпођа Љиљана Мићић изјавила је да је изузетно задовољна сарадњом са општинском управом Мали Зворник,те да се у своје лично име, као и у име колектива, посебно захваљује на залагању и помоћи у раду школе председнику општине Мали Зворник господину Зорану Јевтићу.

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.