Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail:osnikolateslavreka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Угледни час

У среду 18.11.2020. и 23.11.2020. године, Иван Јокић, наставник информатике и физике, је реализовао угледне часове у 7. и 8. разреду.
Наставне јединице: Одређивање сталног убрзања при кретању куглице низ жљеб (VII разред) и Светлосне појаве (VIII разред).
Часoвима присуствовали: дирекорица школе Дивна Трифуновић, психолог Марија Видаковић, наставница српског језика Жељка Танасковић.
Општа запажања: Припреме за часове су јасне, потпуне .Наставник ради опуштено и подстиче ученике на повезивање онога што је научено са оним што треба научити. Ученици су били заинтересовани за рад и активно су учествовали.Похвална је уведена новина-употреба микробита на часу. Час је успешно реализован.

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.