Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail:osnikolateslavreka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Обраћање директора

ДРАГА ДЕЦО, ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ, ЦЕЊЕНЕ КОЛЕГЕ,
Прошла је прва недеља, нашег заједничког рада у ванредним околностима.Идемо даље, са вером да ће све ово брзо проћи!
Не сумњам да су наша деца била вредна, и да ће таква и остати.Разумимо их! Није лако учионицу заменити кућним условима рада.
Ви родитељи сте сада наши незаменљиви асистенти.Хвала вам на томе! Хвала вам на сарадњи и подршци коју свакодневно пружате!
Наставници настављају да дају информације, сугестије, коментаришу ТВ лекције, прегледају домаће задатке и бележе напредовање сваког ученика.У праћењу дневне и недељне оптерећености ученика, посебну улогу имају одељенске старешине, и у обавези су да обавештавају директора школе, како би све функционисало на најбољи начин.
Добра комуникација у ланцу, ученик-родитељ-наставник-директор, је у функцији пружања психо-социјалне подршке, посебно у овим привремено отежаним условима.
У ситуацији смо да , одједном морамо да почнемо све да радимо другачије него што смо навикли.Сви смо ушли у једну преоптерећеност у смислу свакодневних обавеза и организације дана у новонасталој ситуацији.Сви се налазимо у периоду адаптације на новонасталу ситуацију: и деца, и ви као родитељи, а и ми као запослени.
Покушајте да организујете дневне активности да буду што сличније вашим уобичајеним.Конкретно:буђење у слично време, завршавање обавеза на уобичајен начин, одлазак на спавање у слично време.Користимо што више друштвених игрица са децом.Уливајмо у децу сигурност да ће све ово проћи и да настављамо да радимо и живимо у нормалним околностима.
Молим вас све, да редовно пратите обавештења на сајту наше школе и на нашој фејсбук страници!
Чувајте здравље и придржавајте се савета и мера наших надлежних!
директор школе,
Дивна Трифуновић

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.