Информатор о раду

informator2

Блог школе Амајић

baner  os amajic

Имунизација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail: osvelikareka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Угледни час

Угледни час који је одржала наставница енглеског језика, Маријана Николић, 04. јуна 2024. године у издвојеном одељењу у Доњој Трешњици био је изузетно успешан и инспиративан. Тема часа, "Goldilocks and the Three Bears", била је представљена на интерактиван начин кроз глуму, што је омогућило ученицима да се ближе упознају са овом бајком.
Након глуме, ученици су подељени у групе где су добили креативне задатке повезане са темом. Овакве разноврсне активности омогућиле су ученицима да развијају своје креативне вештине и да учествују у тимском раду. Креативност и ангажованост ученика била је јако изражена.
На крају часа, ученици су имали прилику да процене овај час и да процене своје ангажовање на овом часу. Овај део часа омогућио је ученицима да изразе своје мишљење и да добију повратну информацију од наставнице и својих вршњака.
Закључно, час је обележен креативношћу, ангажованошћу и интеракцијом, пружајући ученицима изузетно искуство у учењу енглеског језика кроз забавне и стимулишуће активности.
 

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.