Информатор о раду

informator2

Блог школе Амајић

baner  os amajic

Имунизација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail: osnteslavelikareka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Мини пројекат

Ученици 2. и 3. разреда, са својом учитељицом Љиљаном Мићић, су у току маја започели мини пројекат под називом "Мој завичај". Са пуно рада и труда успели су да заврше свој рад,који прелепо изгледа. Све похвале за ученике и њихову учитељицу.

Дан школе

У понедељак,3.јуна 2019.године у нашој школи реализована је приредба поводом Дана школе. Ученици наше школе извели су пригодан програм. Публика је уживала. И овога пута наши ученици су показали велики труд и рад,уз помоц својих учитеља и наставника.

Екскурзија - старији разреди

Ученици 5. 6. и 7. разреда Основне школе "Никола Тесла" из Велике Реке у суботу 18. маја 2019. год. ишли су на екскурзију на релацији Велика Река - Шабац - Сремски Карловци - Стражилово - Велика Река.
Све активности које су биле планиране су остварене на велико задовољство свих учесника екскурзије.
Ученици су уживали у дружењу и едукативним садржајима који су били презентовани : посета манастиру Крушедол, културно - историјске знаменитости Сремских Карловаца и посета Стражилову.

Kрос РТС-а

У петак, 10.маја 2019.у 10 часова,у нашој школи реализован је крос РТС-а. Учешће су узели сви ученици од првог до осмог разреда,као и предшколци. Крос је протекао без икаквих проблема. Најбржим ученицима подељене су дипломе и овом приликом им честитамо,а и осталим учесницима кроса.

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.