Информатор о раду

informator2

Блог школе Амајић

baner  os amajic

Имунизација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail: osvelikareka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Наша школа

Основна школа „Никола Тесла“ налази се на самој онали реке Дрине у селу Велика Река, општина Мали Зворник. Школа има једно издвојено одељење у засеоку званом Вољевци. Наша школа је мала, сеоска и добро очувана. У матичној школи наставу похађа 119 ученика а у издвојеном одељењу Вољевци 4 ученика.
У школи је запослено 22 радника од којих 16 ради у настави, 1 директор, 1 административно-рачуноводствени радник, а 5 радника су помоћно особље. Већина наставног особља су путници и раде у више школа.
Школа је релативно добро опремљена савременим наставним средствима и недостаје јој фискултурна сала, па и поред тога ученици учествују на многим такмичењима и постижу добре резултате.
 
skola

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.