Информатор о раду

informator2

Блог школе Амајић

baner  os amajic

Имунизација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

Школски документи

dokumenti

Савети психолога

psiholog

По њему носимо име

nikola

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 015/ 7464 114

E-mail: osnteslavelikareka@gmail.com

Више информација>>>

Анкета

Да ли Вам се свиђа наш сајт?
 

Реч директора

Поштовани родитељи, децо и колеге,
Велика ми је част бити на челу ове школе, живети у месту где сам рођена, завршила основну школу, радила као учитељ 30 година, а сада бити директор ове установе. Ученици, родитељи, наставници и сви запослени у школи заинтересовани су за рад и успех, развијање добрих навика, усвајање здравог погледа на свет и људе око себе. Радујемо се успесима вредних ђака, који су прошли кроз ову школу и постали успешни чланови друштва. Бити део овог колектива и ученик ове школе велика је част, јер је наш мото: "Mудрост почиње жељом за знањем!"
У наредном периоду захваљујући актуелним пројектима, бићемо у могућности да ученицима пружимо прилику да уче у још лепшем и савременијем амбијенту. У овој школској години посебна пажња ће се поклањати:
• безбедности ученика;
• коришћењу дигиталне учионице;
• реализацији Развојног плана школе;
• налажењу ефикасног облика обавештавања родитеља о свим дешавањима у школи;
Послове директора школе од 02.фебруара 2021.године обавља Љиљана Мићић, професор разредне наставе са 38 година стажа у настави.

Велика Река

У дринској заравни, уз главни друм Турци су од Вољевчана отели најплоднију земљу, али по реци која се ту уливала у Дрину, оставили су назив селу, Велика Река. Велика Река данас броји око 472 становника, има осмогодишњу основну школу као и локални водовод. Од овог села почиње заправо Зворничко језеро и највећи туристички потенцијал општине Mали Зворник.